001

Referenties

G. Otten uit Delden

Een waterontharder met zoutblokken? Voor mij nooit meer……..!

“Bij deze mijn verhaal. Wij hadden eerst een ontkalker met zoutblokken in de meterkast. Gekocht naar aanleiding van zo’n advertentie in dagblad Tubantia.

We betaalden meer dan €2.000,00! Bij de, achteraf, veel te dure installatie vroeg ik nog: Gaat dat wel samen? Installatie in de meterkast? Water en elektriciteit zo dicht bij elkaar…..  “Ja hoor” zei de monteur. “We doen dit veel vaker…… “

Op een regenachtige zondagochtend, we zaten net aan de croissantjes, gebeurde waar ik eigenlijk al die tijd al bang voor was. De toevoer brak af en het water met zout stroomde door de meterkast en over de vloer…….Gelukkig waren we thuis, maar we zaten zonder stroom en ik moest het water afsluiten.

We hebben, met moeite, een lokale installateur zover gekregen, om op zondag,  een spoedreparatie uit te laten voeren. De kosten waren aanzienlijk !!!!. De hele meterkast was naar z’n grootje. Ook hadden we schade aan de parketvloer.

Een waterontharder met zoutblokken laten plaatsen in de meterkast? Ik doe het nooit weer.

Degene die deze “ontharding cell”  geplaatst had gaf overigens niet écht thuis. Het kwam er op neer dat het onze eigen schuld zou zijn. Ze kwamen niet eens kijken! Maar goed, ik heb het leidingwerk laten herstellen door de installateur en de zoutwaterontharder naar de vuilstort gebracht.

Daarom gekeken naar een alternatief en een oplossing tegen hardnekkige kalkaanslag.

Op een verjaardag hoorde ik van een kennis dat hij hele goede ervaringen gehad met het systeem wat geleverd was door Waterquality.nl. Maar eens contact met ze opgenomen.  Betrouwbare mensen. Geen poespas of moeilijke verhalen. We kregen zelfs 12 maanden niet goed geld terug garantie. Zo overtuigd waren ze van hun product. Dat heeft me over de streep getrokken.

Ze kwamen en plaatsten een revolutionaire elektronische ontkalker. We hebben deze nu een half jaar en ons kalkprobleem is eindelijk veilig en vertrouwd opgelost. Geen onnodig gesleutel aan mijn waterleiding. Eenvoudig geplaatst (achteraf had ik het wel zelf kunnen doen).

Ik heb geen dure zoutblokken meer nodig en geen onderhoud. Het apparaat draait nu een half jaar en doet wat het moet doen. Het verander ook niets aan de samenstelling van het water, zoals dat door het drinkwaterbedrijf geleverd wordt. Dit in tegenstelling tot de voormalige zoutblokken ontharder, die de samenstelling van het drinkwater wel verandert. Dat is ook nog wel belangrijk om te vermelden.

Dank jullie wel Waterquality.nl voor het definitief oplossen van ons kalkprobleem en de goede service. Ik vond dat ik jullie mijn verhaal even moest vertellen.

0