001

EENVOUDIG PLAATSEN

MONTAGE MOGELIJK

GEEN ONDERHOUD

DRINKWATER INTACT

Water en zout in uw meterkast dicht bij de stroomvoorziening? Is dat nou wel verstandig? Voorbeeld van traditionele of oude technologie gemonteerd in de meterkast.

Installatie

In tegenstelling tot waterontharders die gebruik maken van zout en hars (ook wel “oude technologie” genoemd), wordt ons product op de waterleiding geplaatst en blijven de bestaande leidingen volledig in tact. Ook veranderen we niets aan de samenstelling van het water, zoals het door uw drinkwaterbedrijf wordt geleverd. Waarom zouden we ook? Nederland staat immers in de top 5 van landen met de beste drinkwaterkwaliteit. Gebruik daarom nieuwe technologie in plaats van de traditionele oude technologie, om hardnekkige kalkaanslag te voorkomen.

Met onze duidelijke handleiding kunt u snel en eenvoudig zelf de waterontharder plaatsen. Doet u het liever niet zelf? Geen probleem! Onze monteur kan ook bij u langskomen om de waterontharder op locatie te plaatsen. Dit zonder aanpassingen aan uw bestaande leiding en is dus absoluut veilig. Er wordt ook geen extra spoelwater gebruikt voor de ontharding. De waterontharder is  klein en neemt dan ook weinig ruimte in beslag,  waardoor deze altijd wel ergens geplaatst kan worden.

Onze waterontharder heeft geen periodiek onderhoud nodig en zo bespaart u nog eens extra. En met een levensduur van 20 jaar heeft u na de plaatsing geen onderhoud en bijkomende kosten meer voor de waterontharder.

 WaterQuality waterontharders gebruiken geen zout, geen chemicaliën en zijn onderhoudsvrij.

Bovendien biedt Waterquality  een “niet goed geld terug garantie”. Probeer dat maar eens bij aanbieders van traditionele ontharders…..

0